fbpx

Den Boomgaard

Niel
Den Boomgaard

Wil je comfortabel wonen in een kwaliteitsvol project met veel aandacht voor licht, lucht en groen? Maak dan zeker een afspraak met ons zodat we dit project verder in detail kunnen toelichten. Het project ‘Den Boomgaard’ is een woonerf bestaande uit 12 appartementen en 6 woningen.

Het ganse domein wordt volledig afgeschermd zodat de veiligheid voor de bewoners optimaal gegarandeerd wordt.

De ontwerpers hebben gekozen voor een stijlvolle architectuur waar inzake materiaalkeuze veel aandacht werd besteed aan duurzaamheid, slijtvastheid en onderhoudsnoden.

Eveneens wordt gestreefd naar Bijna-Energie-Neutrale wooneenheden (BEN E30) waardoor hoogkwalitatieve en isolerende ramen, vloerverwarming, PV-panelen, akoestische isolatie, … worden geplaatst.

Het project is zeer goed gelegen dicht bij de A12, de verbindingsweg tussen Antwerpen en Brussel. Het Wetenschapspark van de Antwerpse Universiteit en het natuurgebied Waelenhoek liggen op wandelafstand.

De 12 appartementen met een oppervlakte tussen de 82 m² en 117 m² liggen aan de voorkant van het project. De gelijkvloerse appartementen hebben naast een terras ook nog een privatieve tuin.

Het leefgedeelte met open keuken van de appartementen liggen langs achter en geven toegang tot mooie ruime terrassen. Er zijn appartementen van 1 tot 3 slaapkamers en elk appartement heeft zijn eigen berging, gastentoilet en badkamer.

Onder de appartementen bevindt zich een ondergrondse parking voor 18 wagens. Naast het gebouw wordt een fietsenberging voorzien.

De 6 woningen met een oppervlakte van 150 en 154 m² liggen achteraan aan het project en hebben tuinen van 84 m² tot 225 m².

Via de overdekte inkom heb je steeds een private fietsenberging en kom je via de centrale inkom de woning binnen. Op de gelijkvloerse verdieping heb je naast een berging en gastentoilet het volledige leefgedeelte met open keuken met uitzicht op de tuin.

Op de bovenverdieping heb je drie ruime slaapkamers waarvan de achterste met dressing en een mooi dakterras. Centraal bevindt zich de badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. Een apart toilet is eveneens voorzien.

  • Matenstraat 306 te Niel
  • 12 appartementen, 6 woningen en 18 ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen
  • App. 1 tot 3 slaapkamers (82 tot 117m²) - Won. 3 slaapkamers (150 tot 154 m²)
  • Prijzen van 214.500 tot 399.000 euro
  • Oplevering juni 2022

AANBOD

Unit Verdieping Type Slaapkamers Opp. m² Terras m² Prijs Plan
W3 Woning 3 154 m² 36 m² (+132 m² tuin) VERKOCHT
W6 Woning 3 154 m² 36 m² (+167m² tuin) VERKOCHT

CONTACT

VOOR AL UW VRAGEN OF INFORMATIE