Onze waarden

MAXIMALE WOONBELEVING
Wij vinden het de max als jij het maximum uit jouw woning kan halen. Voor ons zit het verschil tussen een huis en een thuis dan ook precies in die touch van doordachte ontwikkeling. Denk maar aan échte leefterrassen, strategische raampartijen en een optimale oriëntatie voor de perfecte lichtinval tot handige opberg- en parkeervoorzieningen voor zowel auto als fiets. Jouw leefkwaliteit primeert.
DUURZAME LEEFOMGEVING
Een maximaal rendement met een minimale impact op het leefmilieu? Natuurlijk kan dat! De twee gaan zelfs hand in hand. DOMAX-projecten hebben de ambitie om zowel op esthetisch als ecologisch vlak een aanzienlijke bijdrage te leveren aan de omgeving waarin ze opgetrokken zijn. Zo steken we heel wat energie in het hanteren van de meest zuinige bouwtechnieken of -materialen, en omringen we onze gebouwen met zoveel mogelijk horizontaal en verticaal groen.
MERKBARE MEERWAARDE
Bij DOMAX hechten we meer waarde aan meerwaarde. Die laatste kan je alleen maar creëren met plaatjes die vol-le-dig kloppen. Liever buitenbochten dan er te kort door. Afgezien van de eerder besproken elementen omvat onze hoge eisenlijst criteria als architectuur, materiaalkwaliteit en afwerking. Zo proberen wij de toekomstige winst op jouw potentiële investering nog voor de eerstesteenlegging al te waarborgen.
PERSOONLIJKE AANPAK
Bij het ontwikkelen van projecten hoort ook de ontwikkeling van relaties. Nu meer dan ooit vormt een persoonlijk gesprek een verfrissende afwisseling van al het digitale aanbod, zeker als het gaat om ingrijpende beslissingen. Onze deur staat open. Onze lijn ligt open. Vanaf het eerste gesprek tot de overhandiging van de sleutels (en zelfs daarna) begeleiden we je met de hoogst mogelijke betrokkenheid. Welkom bij de DOMAX-familie.

CONTACT

VOOR AL UW VRAGEN OF INFORMATIE